19.08.2022 |
Territoris.cat

Teatre per fomentar la pràctica de l'anglès a les escoles

El Servei Educatiu, amb el suport del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, programa des de fa dinou anys el cicle de Dinàmica Educativa, que aquest any proposa als centres fins a trenta-tres activitats d'àmbits diversos

Josep M. Huguet saluda als escolars que aisteixen a l'espectacle
Josep M. Huguet saluda als escolars que aisteixen a l'espectacle
Teatre per fomentar la pràctica de l'anglès a les escoles

La companyia Blue Mango ha portat aquest dijous a l'escenari del Teatre L'Amistat de Mollerussa, l'espectacle Alice, una original adaptació del comte de Lewis Carroll, interpretada íntegrament en anglès. Aquesta activitat forma part del programa de Dinàmica Educativa Comarcal, que impulsen el Servei Educatiu de Pla d'Urgell, amb el suport del Consell Comarcal.

La companyia Blue MangoL'activitat ha reunit al voltant de 800 alumnes de cicle mitjà de primària, dels centres escolars de la comarca, que prèviament havien treballat amb el material pedagògic i les cançons, proposades pels autors de l'espectacle, una tasca que forma part de l'activitat curricular de les escoles.

El president del Consell Comarcal Josep Maria Huguet, ha destacat que al llarg de 19 anys, les activitats de Dinàmica Educativa han sigut una gran eina de col·laboració amb els centres escolars, amb la que es facilita l'accés a projectes que d'altra manera serien inaccessibles.

Per la seva banda la responsable del Servei Educatiu del Pla d'Urgell Cèlia Torres, ha explicat que el teatre en anglès forma part de la programació, des de fa dotze edicions, ja que es tracta d'una de les ofertes més demandades. Torres ha afegit que aquest curs s'han proposat als centres escolars trenta-tres activitats d'àmbits variats, entre les quals ha destacat la Cantata, Teatre de Titelles o l'Audició de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa, que aquest any, amb motiu de la capitalitat de la Sardana, presentarà instruments de cobla.

Teatre per fomentar la pràctica de l'anglès a les escoles
comentaris