26.09.2022 |
Territoris.cat

El Tennis Taula Mollerussa Servisimó VW en la primera catalana

El Club Tennis Taula Mollerussa s'enfronta a un important repte esportiu, però també al del finançament per mantenir-se en la categoria.

L'equip del Club Tennis Taula Mollerussa.
L'equip del Club, Ricard Gómez, Eric Calderó i Guillem Solé Taula Mollerussa.
El Tennis Taula Mollerussa Servisimó VW en la primera catalana

La trajectòria esportiva del Club Tennis Taula Mollerussa no podia haver sigut més bona aquesta temporada, després d'un gran esforç i la demostració del nivell dels seus palistes, els mollerussencs han assolit el repte de l'ascens a la Primera Catalana i la Segona Nacional. Un repte esportiu que el club que aixopluga la marca Servisimó VW, haurà d'afrontar amb el del finançament, ja que competir en aquesta categoria suposarà un increment de la despesa. Tot i així el president de l'entitat Xavier Clotet, confia en el suport dels patrocinadors, per poder continuar mantenint el nivell esportiu i representar al Pla d'Urgell arreu del territori.

Aconseguir la plaça ha estat tota una croada administrativa, tot i que el team Ricard Gómez, Eric Calderó i Guillem Solé va finalitzar en cinquena posició, han sigut les renúncies d'altres clubs el que ha permès als de Mollerussa escalar a la nova categoria. Tot i la circumstància Ricard Gómez afirma: és veritat que hem pujat d’una forma peculiar, però ningú ens pot dir que no ens ho mereixem. Vam quedar campions de Lliga cedint únicament dos partits.

El Mollerussa - Servisimó VW va realitzar una temporada impecable amb 18 victòries i només 2 derrotes. Van perdre a domicili contra Molins de Rei i Encamp. A més, l’equip va demostrar la seva solidesa jugant a casa on es va mostrar imbatut després de guanyar tots els partits.

El Club continua amb el seu projecte esportiu renovant al tècnic Àlex Carrera i incorporant a Joan Llano, que ja havia format part del club. Un estaff que té la voluntat d'aconseguir solidesa i competitivitat, en les categories de Primera catalana, Segona Nacional i la Preferent provincial.

El Tennis Taula Mollerussa Servisimó VW en la primera catalana
comentaris