23.10.2021 |
Territoris.cat

La Diada de la Mare de Déu de la Cabeza espera més d'un miler de participants

La vint-i-tresena edició de la Diada també inclourà la imposició d'insígnies a uns 90 nous confrares, que es durà a terme en els jardins de la Casa Vella on es troba l'ermita de la Marededéu

Benedicció de la rèplica de la marededéu que es va fer l'any passat
Benedicció de la rèplica de la Marededéu que es va fer l'any passat
La Diada de la Mare de Déu de la Cabeza espera més d'un miler de participants

El meteoròleg Tomàs Molina, el crític de cine Àlex Gorina o el micòleg Miquel Màrquez, seran uns dels personatges destacats que han confirmat la seva assistència a la Diada de la Mare de Déu de la Cabeza, que se celebrarà a Vila-sana el diumenge 24 d'abril. Una festa que en la vint-i-tresena edició espera rebre al voltant d'un miler de persones.

Presentació de la Diada de laMare de Déu de la Cabeza de 2016La presidenta de la confraria de la marededéu Lorena Jurado va explicar que la diada inclourà un record per la figura de mossèn Ballarín, traspassat recentment, i per aquest motiu s'ha convidat a Emília Serra, que va estar al costat del mossèn durant 34 anys.

L'acte tindrà lloc en el pati de la Casa Vella on es troba l'ermita de la Marededéu, i començarà amb l'ofrena de flors i la missa que celebrarà el bisbe de Solsona Xavier Novell, acompanyat pel cor i músics Romero i Jara de la Casa d'Andalusia de Lleida. En el decurs de l'acte també es durà a terme la imposició d'insígnies a noranta nous confrares.

Segons va explicar l'alcalde de Vila-sana Joan Ramon Sangrà, al llarg de vint-i-tres anys, el municipi ha tingut la voluntat de ser catalitzador de la cultura i tradicions catalanes i andaluses, al mateix temps que custodi de la devoció que un gran nombre de persones de tot el territori espanyol professen per la Mare de Déu de la Cabeza.

La Diada de la Mare de Déu de la Cabeza espera més d'un miler de participants
comentaris