04.08.2021 |
Territoris.cat

Torregrossa celebra el Dia de la Dona amb un reconeixement a l'Acadèmica local, Teresa Capell

La Sala d'Actes de la biblioteca es va omplir de gent per commemorar el Dia Internacional de la Dona i escoltar la xerrada de Capell sobre la importància d'una bona educació

Torregrossa celebra el Dia de la Dona amb un reconeixement a l'Acadèmica local, Teresa Capell

Torregrossa acte dona treballadora texteEn commemoració del Dia Internacional de la Dona el passat dimecres dia 8 de març, la Sala d'Actes de la biblioteca Maria Mercè Marçal de Torregrossa va acollir la lectura del Manifest Institucional. Per a l'acte es va comptar amb la presència de l'Acadèmica local, la Dra. Teresa Capell i Capell, que va oferir una xerrada sobre "la importància d'una bona educació de la dona com a clau que obre moltes portes, de la internacionalització i bon coneixement d'altres llengües, l'avantatja de ser de poble i el recolzament del nucli familiar."

En acabar, l'Ajuntament de Torregrossa va fer un acte de reconeixement a la trajectòria, tant professional com acadèmica, de la Dra. Capell, i pel seu ingrés com a Acadèmica a la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya, que va tenir lloc a la Seu Vella de Lleida, el passat mes de novembre, fent-li entrega d'una placa en record d'aquest dia.

L'alcalde Josep Maria Puig li va fer entrega d'una placa

L'alcalde, Josep Maria Puig, va elogiar la tasca feta en el desenvolupament en el camp de la biologia vegetal, alhora que va expressar el reconeixement del municipi per la seva trajectòria i vàlua, "aprofitant un dia tan destacat com és el Dia Internacional de la Dona, i que la Teresa Capell, és un clar exemple de dona, experta, treballadora, valenta i constant en els estudis i que ha aconseguit l'èxit en la seva carrera professional".

L’acte va comptar amb una gran afluència de públic, que va omplir la Sala d’Actes.

Torregrossa celebra el Dia de la Dona amb un reconeixement a l'Acadèmica local, Teresa Capell
comentaris