06.12.2021 |
Territoris.cat

Torregrossa invertirà el superàvit en millorar la zona de les piscines

Vistes piscines Torregrossa12
Vistes piscines municipals de Torregrossa
Torregrossa invertirà el superàvit en millorar la zona de les piscines

El bon estat de les finances ha permès a l'Ajuntament de Torregrossa destinar una partida de 221.500 euros a noves inversions. Una partida que resulta del superàvit del tancament de l'exercici del 2016.

El Ple del passat 2 de novembre va provar aquesta inversió que en la major part es dedicarà als equipaments esportius i les piscines municipals, segons ha explicat l'alcalde de Torregrossa Josep M. Puig. Les Piscines municipals s'enduen un muntant de 100.000 euros, per remodelar els equips tècnics de filtratge, que amb el temps havien quedat totalment obsolets. En aquesta obra també es durà a terme la substitució de l'enrajolat de la piscina petita.

A les instal·lacions del camp de futbol s'hi destinaran 58.000 euros per la construcció d'una nova grada, que ha de donar resposta a l'increment de públic, com a conseqüència de l'ascens de l'equip local. Una actuació que es completarà amb la construcció de nous serveis que s'ubicaran de forma que es puguin utilitzar en les piscines i en les activitats en els jardins municipals. La darrera partida de 47.500 euros es destina al terra del Magatzem Graner.

Torregrossa invertirà el superàvit en millorar la zona de les piscines
comentaris