13.06.2021 |
Territoris.cat

Torregrossa reparteix mascaretes a tota la població

foto poble entrada molle
Mascaretes per als veïns i veïnes per poder seguir els protocols de prevenció
Torregrossa reparteix mascaretes a tota la població

L’Ajuntament de Torregrossa, des de l’inici del confinament, ha repartit unes 300 mascaretes casolanes, elaborades per veïns i veïnes del poble que les han fetes voluntàriament. Durant la setmana passada, se’n van repartir 546, de reutilitzables, a més a més de guants, a tothom més gran de 65 anys.

mascaretes enviades

Aquesta setmana s’ha fet un altre repartiment a totes les llars del municipi de 2 mascaretes quirúrgiques, per tal que tota la població pugui fer-ne ús en les fases de desescalada i que tothom pugui seguir els protocols preventius per al COVID-19.

Aquestes mascaretes quirúrgiques són el resultat de l’adquisició de 2.000 per part l’Ajuntament, juntament amb les 200 aportades per la Diputació i 300 aportades per part del govern de l’Estat. 

sobres masc. + 65

 

El consistori continua informant que aquelles famílies que encara en necessitin més poden trucar a l’Ajuntament i se’ls en facilitarà

A part, com que s’atansa la data de preinscripció escolar i la previsió de passar a la fase 1, es farà una desinfecció per part d’una empresa especialitzada de la zona destinada a rebre les famílies que no puguin fer la preinscripció telemàticament a l’escola La Bassa, i també es realitzarà la desinfecció al consultori mèdic i a les dependències de l’Ajuntament. Es té previst també d’anar fent la desinfecció i manteniment dels diferents espais municipals a mesura que es vagin podent obrir.

Torregrossa reparteix mascaretes a tota la població
comentaris