12.08.2020 |
Territoris.cat

L'acadèmia L'Aula de Torregrossa organitza un berenar solidari

Torregrossa se solidaritza amb esls infants de Birmània
Torregrossa se solidaritza amb esls infants de Birmània
L'acadèmia L'Aula de Torregrossa organitza un berenar solidari

El passat divendres els veïns de Torregrossa van participar en una jornada solidària amb l'ONG Col·labora Birmània, un acte que va impulsar l'Acadèmia L'Aula del municipi del Pla d'Urgell.

Els organitzadors van preparar un seguit d'activitats per als més petits, atraccions, jocs, esport, sortejos, venda d'articles de l'ONG, acompanyat d'una xocolatada. Tot plegat es va dur a terme en el pati de l'escola La Bassa.

Torregrossa se solidaritza amb esls infants de Birmània materialL'acte va comptar amb la presència de Marc Comas, cofundador de l'ONG Col·labora Birmània, que va explicar als alumnes de l'escola, els objectius de l'entitat que dirigeix, així com els projectes que realitzen, i la situació de la població infantil en el país asiàtic.

L'Aula va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament així com de diferents establiments del municipi i l'AMPA de l'escola La Bassa, un acte que va recollir 650 euros, que es destinaran als projectes de l'ONG.

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018Col·labora Birmània
Durant 2016, l'entitat va fer un gran pas en passar d'Associació a Fundació, amb això, podem accedir a un gran nombre d'ajudes a les quals abans estàvem limitats, a més de beneficiar als nostres donants amb grans beneficis fiscals. Així mateix, ser Fundació ens exigeix ser molt més meticulosos en la forma de treballar, més exigents i més transparents, valors que ens fan ser cada any millor organització.

Els comptes econòmics no reflecteixen tota l'activitat duta a terme, ja que operem com a associació fins a juny, mes en el qual se'ns va reconèixer oficialment Fundació, per la qual cosa els moviments tan sols estan recollint la meitat de l'exercici.

Ha estat un any de grans reptes i grans assoliments, durant el qual hem dut a terme vuit projectes a Tailàndia, tres a Myanmar, i un programa de sensibilització des d'Espanya. Tots ells amb objectius complerts satisfactòriament, mitjançant els quals hem beneficiat a prop de 7447 persones.

L'acadèmia L'Aula de Torregrossa organitza un berenar solidari
comentaris