04.07.2022 |
Territoris.cat

LA PERIODISTA ELISABET CARNICÉ PRESENTARÀ LA GALA

Els Vestits de Paper representen un dels esdeveniments amb major projecció de Mollerussa

El concurs tornarà a repartir un any més gairebé 13.000 euros en premis en metàl·lic distribuïts entre les tres categories participants. 

El Concurs arriba a les seves noces d'or.
El vestits guanyadors de l'edició 2013 del Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa.
Els Vestits de Paper representen un dels esdeveniments amb major projecció de Mollerussa

Mollerussa enllesteix els preparatius per una de les nits més emblemàtiques del calendari d'activitats de la ciutat, el Concurs Nacional de Vestits de Paper, l'esdeveniment amb més projecció nacional i internacional. En la Gala, que se celebrarà aquest dissabte 13 de desembre, s'hi han inscrit un total de 85 treballs, procedents de Pontevedra, Granada, Jaén, València o Biscaia així com d’indrets de Catalunya com Barcelona, Amposta, Barcelona, Vacarisses o Cerdanyola, entre altres.

Els participants concursaran en les tres categories del certamen, 43 en Moda Actual, 27 en la modalitat de Fantasia i 15 en vestits d'Època. Així mateix també s'han inscrit 35 treballs en la modalitat de Vestits per a nines Barbie.

La nit de Vestits de paper estarà conduïda per la periodista Elisabet Carnicé, que actualment és la cara visible del programa Quarts de Nou del Canal 33 sobre el món casteller, La vetllada inclourà també un espectacle de màgia a càrrec de Los Taps i el seu show que fusiona l’humor i la màgia amb els efectes visuals i que enguany ha guanyat el tercer Premi Europeu de Màgia Còmica.

En la desfilada també participarà però fora de concurs un vestit del dissenyador barceloní Toni Francesc. En concret serà un disseny de la seva col·lecció Urban Forest de primavera-estiu del 2011.

El concurs tornarà a repartir un any més gairebé 13.000 euros en premis en metàl·lic distribuïts entre les tres categories participants. També per tercer any consecutiu s’atorgarà el Premi Konrad Muhr, concedit pel mateix dissenyador barceloní, al millor disseny i originalitat consistent en una cinta mètrica d’or i plata. El palmarès també comptarà amb el Dídal d’Or i Diamants, elaborat per Àlex Joiers i que reconeix la trajectòria d’alguna persona vinculada al certamen. Un altre dels premis que es donaran serà l’Agulla d’Or, que atorga la botiga Lluna de Drap de Mollerussa a la peça millor cosida amb agulla. Pel que fa al Concurs de Vestits de Paper per a Barbie, la dotació dels premis és de 200 euros per al vestit guanyador, 150 per al segon classificat i 100 per al tercer.

Els Vestits de Paper representen un dels esdeveniments amb major projecció de Mollerussa
comentaris