30.09.2022 |
Territoris.cat

Tot a punt per a la 24a Caminada a la Llum de la Lluna d'aquest divendres a Mollerussa

Els organitzadors preveuen arribar a les 1.200 persones de l'any passat

Sortida de la Caminada a la llum de la lluna
Sortida de la caminada en una anterior convocatòria
Tot a punt per a la 24a Caminada a la Llum de la Lluna d'aquest divendres a Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa i l’Associació Atlètica Xafatolls ja tenen enllestit tots els preparatius per a la celebració de la 24a Caminada a la Llum de la Lluna aquest pròxim divendres dia 7 de juliol. Es preveu que les inscripcions enguany siguin similars a les de l’any passat, en què es va arribar a les 1.200 persones. La sortida es donarà a les 10 de la nit davant la piscina coberta i l’arribada serà al Parc municipal, on en acabar la caminada es repartirà un entrepà i una beguda. La piscina d’estiu estarà oberta durant l’arribada per a les persones que es vulguin banyar.

Els deu quilòmetres de recorregut transcorreran pel circuit que arriba fins al Salt del Duran. Tots els participants que arribin al Salt del Duran entraran al sorteig d’un pernil gentilesa de Cansaladeria Porté.

Els que vulguin lluir la samarreta durant el recorregut, poden recollir-la ja dijous o divendres

El preu de la inscripció és de 5 euros i de 7 el mateix dia de la caminada. Les inscripcions es poden fer als establiments habituals: Llibreria Dalmases, Comercial Solé-Valls, Piscines Municipals i, enguany, també a Serveis Roselló que per segon any col·labora a la Caminada com a patrocinador. Al fer la inscripció, els participats rebran un dorsal identificatiu en forma de polsera que s’ensenyarà a l’arribada. El preu inclou una samarreta commemorativa, l’entrepà, la beguda i la polsera fluorescent.Mollerussa Presentació caminada a la Llum de la lluna

Com a novetat d'enguany, els Diables de Mollerussa amenitzaran el recorregut amb els  tambors i el foc, mentre que un cop acabada la caminada es farà una masterclass de zumba a càrrec del Gimnàs Stil.

Enguany, i per tal que el màxim de participats puguin lluir la samarreta durant el recorregut de la cursa, aquestes es podran recollir dijous i divendres d’aquesta setmana de 9 a 13 i de 15 a 20 de la tarda a Serveis Roselló. No obstant això, igualment es repartiran les samarretes de la caminada un cop acabada a totes aquelles persones inscrites que no l’hagin recollit amb anterioritat.

Els Diables de Mollerussa amenitzaran el recorregut

Per altra banda i per gentilesa de Serveis Roselló, les persones que, de manera voluntària, omplin una  butlleta amb les seves dades personals, entraran en un sorteig de dos sopars per a dues persones, l’un al restaurant la Boscana de Bellvís i l’altre al Restaurant Resquitx.  

Així ho han explicat aquest dimarts en la presentació d’aquesta activitat amb la presència del regidor d’Esports, Bernat Diaz, del president de l’Associació Atlètica Xafatolls, Juli Niubó, així com el coordinador de la regidoria Jordi Aymerich i del tècnic Ricard Pastó.

Enguany també, tots els participants podran col·laborar amb el projecte de La Fundació P. CIS Àngel Olaran ‘Porta l’aigua solidària’.  El president del Centre d’Iniciatives Solidàries Àngel Olaran, Josep M. Pujol, així, present a la roda de premsa, ha explicat que aquesta col·laboració solidària vol sensibilitzar la població sobre les dificultats que tenen moltes persones arreu del món de tenir l’aigua a l’abast. Pujol ha dit que un cop recollida la polsera de participació, s’entregarà una ampolla d’aigua plena a cada persona, i ha afegit que enguany com a novetat, i per tal que els participants retornin l’envàs buit, es regalarà un clauer commemoratiu de l’acte a totes les persones que dipositin l’envàs en finalitzar la caminada.

Tot a punt per a la 24a Caminada a la Llum de la Lluna d'aquest divendres a Mollerussa
comentaris