30.11.2021 |
Territoris.cat

La nova pista de patins a l’avinguda Ermengol V de Mollerussa estarà acabada en un mes

Aquesta setmana han començat  també les obres de la futura pista d’atletisme al Parc de la Serra i la renovació de la zona de jocs infantils del parc municipal

HALF-2 interior
La nova pista per a patins s’ubicarà en un espai públic entre el carrer de Bellvís i l’avinguda d’Ermengol V
La nova pista de patins a l’avinguda Ermengol V de Mollerussa estarà acabada en un mes

L’Ajuntament de Mollerussa ha començat aquest dimarts les obres d'explanació i pavimentació de la qual ha de ser la nova pista per a patins que s’ubicarà en un espai públic entre el carrer de Bellvís i l’avinguda d’Ermengol V, segons ha explicat l’alcalde Marc Solsona.

L'actuació, que ha estat adjudicada per un import de 19.993 euros a l’empresa local Garrofé SAU, hauran d’estar executades en el termini d’un mes, tot i que la previsió és que en 15 dies puguin estar enllestides. Els treballs consisteixen a construir una pista de 595 metres quadrats amb un paviment de característiques específiques que permetin millorar l’adherència i evitar rugositats. 

Una cinquantena de joves usuaris de l'equipament van dissenyar una proposta, la qual els serveis tècnics municipals han adaptat

Un cop finalitzada aquesta obra es procedirà al trasllat de les peces de la pista de patinatge actual, ubicada en una de les zones verdes del passeig de la Sardana, i posteriorment es completarà progressivament amb altres peces que s’aniran incorporant a l’espai, segons ha indicat l’alcalde. Cal recordar, en aquest sentit, que han estat una cinquantena de joves de la ciutat, usuaris habituals d’aquest equipament, els que van elaborar una proposta de disseny de com hauria de ser la nova pista de patinatge, un projecte que ha estat refet pels serveis tècnics municipals per tal d’adaptar-lo a l’espai i a la disponibilitat pressupostària.

D’altra banda, l’alcalde també ha anunciat que aquesta setmana han començat les obres de la futura pista d’atletisme al Parc de la Serra. Les obres de la primera fase, que tenen un pressupost de 444.307 euros i van a càrrec de l’empresa Romero Polo, SAU, comprenen els treballs de moviments de terres, drenatge, tanca perimetral i la compactació de la pista. El termini d’execució de l’obra, que ha rebut un ajut de 300.000 euros de la Diputació de Lleida, és de 3 mesos.

Així mateix, també s’han començat els treballs de renovació de la zona de jocs infantils del parc municipal que inclouen la col·locació de tres elements nous, la renovació dels existents, el repintat de la tanca perimetral i la instal·lació de nou mobiliari urbà, segons ha indicat Marc Solsona.

La nova pista de patins a l’avinguda Ermengol V de Mollerussa estarà acabada en un mes
comentaris