28.10.2021 |

La Trobada de Motos torna la Fira Expoclàssic de Mollerussa

El Saló Expoclàssic estarà obert al públic de forma gratuïta els dies 18 i 19 de setembre en horari de 10 del matí a les 8 de la tarda, dissabte, i de les 10 del matí a les 2 del migdia, el diumenge, als Pavellons Firals
Trobada de motos clàssiques en el marc de la Fira Expoclàssic
Trobada de motos clàssiques en el marc de la Fira Expoclàssic @JosepAPérez
La Trobada de Motos torna la Fira Expoclàssic de Mollerussa

La tradicional Trobada de Motos torna a l'agenda de la Fira Excpoclàssic de Mollerussa després de la cancel·lació del passat any, conseqüència de la situació sanitària, una convocatòria que se celebrarà en el marc del certamen mollerussenc el diumenge 19 de setembre impulsada per l’associació Motos Clàssiques Ponent. La Trobada de Motos Clàssiques Ciutat de Mollerussa recupera així la normalitat i convoca, un any més, a aficionats de les motos clàssiques en un recorregut accessible d’uns setanta quilòmetres per municipis propers a la capital del Pla d’Urgell.

El programa inclou un esmorzar i posterior sortida des dels Pavellons Firals de Mollerussa direcció Golmés, Vilanova de Bellpuig, Bellpuig, Belianes i Maldà, fins a arribar a Vallbona de les Monges on es realitzarà una parada. De tornada, la ruta conté també els termes d’Arbeca i Miralcamp. La sortida està prevista a les 10 del matí.

El Saló Expoclàssic estarà obert al públic de forma gratuïta els dies 18 i 19 de setembre en horari de 10 del matí a les 8 de la tarda, dissabte, i de les 10 del matí a les 2 del migdia, el diumenge, als Pavellons Firals.

El certamen ofereix al visitant un ampli Mercat de l’automòbil, motos, accessoris i col·leccionisme, amb recanvis i articles relacionats, així com exposicions monogràfiques de cotxes i motos, les quals en aquesta edició estaran protagonitzades per les firmes Guzzi i Renault 4L.  

La Trobada de Motos torna la Fira Expoclàssic de Mollerussa
comentaris