Vermut solidari en la jornada electoral a Mollerussa

Impulsors del Vermut solidari Plaça Manuel Bertrand de Mollerussa
photo_camera Impulsors del Vermut solidari a la Plaça Manuel Bertrand de Mollerussa

Cartell VermutMollerussa compaginarà la jornada electoral, amb un Vermut Solidari, el diumenge 26 de maig. Un col·lectiu d'entitats i locals, i l'Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell han donat suport a la iniciativa de l'Associació Lleida pels Refugiats, per finançar el programa Vacances en Pau dirigit als infants sahrauís dels campaments de refugiats de Tindouf (Algèria).

La plaça Manuel Bertrand de Mollerussa, es convertirà en centre d'activitats a partir de les 11 del matí, amb música, ball i animació que conduirà Sonsoran Dance Studio. S'instal·larà una haima on se servirà té i productes tradicionals del Sàhara.

L'Associació Lleida pels Refugiats, engega una nova campanya en favor de la causa sahrauí, impulsant l'acollida de nens i nenes de 10 a 12 anys, per tal que puguin sortir dels campaments de refugiats, i compartir unes vacances amb famílies del Pla d'Urgell i les Garrigues. Durant la seva estada l'entitat col·labora en dur a terme revisions mèdiques, i millora de l'alimentació dels infants, així com en l'organització d'activitats culturals i de lleure.

La voluntat de l'Associació Lleida pels Refugiats és poder oferir a les famílies sahrauís, la possibilitat que els infants abandonin durant uns mesos, les dures condicions climàtiques dels campaments, i es relacionin amb infants lleidatans.

L'entitat fa una crida a famílies del Pla d'Urgell i les Garrigues que tinguin interès a acollir aquests nens i nenes, durant els mesos de juliol i agost.

Comentaris