28.07.2021 |
Territoris.cat

Vila-Sana homenatjarà aquest dissabte a les jugadores del Club Patí Vila-Sana

Jugadores, tècnics i directius del Club Aldahara Fagavi de Vila-sana
Jugadores, tècnics i directius del Club Patí Vila-sana
Vila-Sana homenatjarà aquest dissabte a les jugadores del Club Patí Vila-Sana

Aquest dissabte 10 tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu de Vila-sana un homenatge que ha organitzat l’Ajuntament de Vila-Sana a les jugadores del Club Patí Vila-Sana que van quedar semifinalistes de la Copa de la Reina el cap de setmana passat a Vilanova i la GeltrúFERRETERIA-BARO-MARÇ2018

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament pretén refermar el vincle que està tenint el poble amb l’equip des que aquest va ascendir a la màxima categoria estatal. Joan Sangrà, alcalde de Vila-Sana, remarca que “és molt important aquest moment que està vivint l’hoquei femení al nostre poble, ja que serveix com a punt de cohesió dels diferents sectors del municipi”.  

Sangrà també destaca la creació d’un grup de seguidors anomenats Utxa’s que “ha replegat a gairebé la totalitat del jovent del poble”.

El passat dissabte 3, el primer equip del Vila-Sana va disputar al pavelló de Vilanova i la Geltrú la semifinal de la Copa de la Reina contra l’equip amfitrió. Més de 160 vilasanencs es van desplaçar a la capital del Garraf per animar l’equip i homenatjar les jugadores després de la derrota. Les jugadores es centren ara en el tram final de la lliga, on ocupen la setena posició.

Vila-Sana homenatjarà aquest dissabte a les jugadores del Club Patí Vila-Sana
comentaris