25.09.2020 |
Territoris.cat

Vila-sana instal·la un desfibril·lador al Pavelló Poliesportiu

Els treballadors de l’Ajuntament han sigut els primers a realitzar un curs bàsic de reanimació cardiovascular

Vila-sana instal·la un desfibril·lador al Pavelló Poliesportiu

L'alcalde Joan Ramon Sangrà amb l'aparellVila-Sana acaba d’instal·lar un desfibril·lador al seu pavelló poliesportiu per dotar a aquesta instal·lació del màxim nombre de mesures de seguretat i prevenció.

A la vegada, s’ha aprofitat aquesta instal·lació –subvencionada per la Diputació de Lleida- per tal que els treballadors de la corporació municipal rebessin un curs bàsic de reanimació cardiovascular. Totes aquestes mesures, per l’alcalde Joan Sangrà, estan encaminades a què Vila-Sana sigui un altre municipi cardioprotegit de Catalunya.

Els assistents al curs, que va tenir lloc el passat dimecres, han rebut un diploma que acredita els coneixements necessaris per a diagnosticar una aturada cardiorespiratòria i procedir a socórrer a la víctima amb l'aparell instal·lat. Segons Sangrà, aquest conjunt d’accions seguiran, ja que està previst aquests coneixements amb un curs sobre auxili a possibles accidents en pràctiques esportives. Un curs que estarà dirigit a entrenadors, delegats i tècnics dels clubs esportius de la població.

Vila-sana instal·la un desfibril·lador al Pavelló Poliesportiu
comentaris