03.10.2022 |
Territoris.cat

Vilanova de Bellpuig, més a prop de reunir als 1.001 músics en el ‘No Surrender Festival’

La convocatòria del Pla d’Urgell ha rebut més de 400 inscripcions en un mes i mig, el que representa un bon ritme de participació per arribar a l’objectiu, segons els organitzadors

Vilanova de Bellpuig, més a prop de reunir als 1.001 músics en el ‘No Surrender Festival’

El No Surrender Festival està més a prop de poder convertir-se un esdeveniment pioner a Catalunya i Espanya. La iniciativa del Vilanovenc Josep M. Pons i la passió pel Bruce Springsteen està en camí de reunir en aquest municipi del Pla d'Urgell 1.001 músics el dia 8 de juliol, per interpretar plagats el tema de 'Lo jefe', nom amb el qual s'ha batejat al cantant per l'esdeveniment, 'No surrender'.

Cartell del festivalPons ha explicat que compten ham més de 400 inscrits d'ençà que es va obrir el web al mes de març, el que representa un ritme que podrà superar el seu objectiu. Els organitzadors compten amb la col·laboració del músic i compositor Antoni Tolmos per dirigir l'esdeveniment, qui també ha preparat la partitura que es facilita als inscrits, acompanyada d'un arxiu d'àudio que ajudarà a preparar la pesa. Pons ha afegit que en les inscripcions que s'ha rebut fins ara, hi ha un gran per-centatge de cantants, seguit de guitarres, però de moment hi ha dèficit de baixistes i teclats. Pons també ha destacat que els inscrits arriben de procedències molt variades, Cadis, Bilbao, Almeria, Madrid, Logronyo o Saragossa, una constatació que hi ha un gran nombre de seguidors del músic americà, el que permetrà aconseguir el record Guiness.

Els organitzadors compten amb la col·laboració del músic i compositor Antoni Tolmos per dirigir l'esdeveniment, qui també ha preparat la partitura que es facilita als inscrits, acompanyada d'un arxiu d'àudio que ajudarà a preparar la pesa

Els organitzadors tenen la voluntat que aquest esdeveniment també sigui un element de divulgació de Vilanova de Bellpuig en l'àmbit musical, que s'afegeix al ja consolidat concert de l'Estelada que arriba a la 14a edició el dissabte 22 d'abril. En aquest sentit els organitzadors han programat pel dia 7 de juliol un seguit d'activitats i concerts musicals amb propostes pel públic jove i també pel públic familiar, i és per aquest motiu que en el recinte del festival hi haurà diferents escenaris, en els que actuaran bandes locals i els grups de tribut a 'Lo jefe' com Manuel Fuentes o George Mileson.

Vilanova de Bellpuig, més a prop de reunir als 1.001 músics en el ‘No Surrender Festival’
comentaris