Anna Feliu i Marc Solanes encapçalen l'única candidatura a presidir Junts a la Vegueria de les Terres de Lleida

La diputada al Parlament és la presidenta i el diputat a la Diputació el secretari d'organització de la llista

Anna Feliu
photo_camera Anna Feliu

La diputada de Junts al Parlament i alcaldessa de l'Albi, Anna Feliu i el diputat a la Diputació de Lleida i paer de Balaguer Marc Solanes encapçalen l'única candidatura en el procés d'elecció de l'executiva de Junts a la Vegueria de les Terres de Lleida, després que aquest mes de gener el fins ara president Eloi Bergós renunciés al càrrec per motius personals.

Feliu s'ha presentat com a candidata a presidir la Vegueria, mentre que Solanes és el seu número dos, com a secretari d'Organització. Igualment, la llista compta amb l'alcalde d'Alcarràs, Gerard Companys, com a responsable de Política Municipal; l'alcalde de Sant Ramon, Josep Maria Ribera, com a responsable adjunt de política municipal; l'alcaldessa de Foradada, Maricel Segú, com a responsable d'afiliats i afiliades; el líder de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a Ponent, Martí Beleta, com a responsable de comunicació; l'exregidora juntaire a la Paeria Marta Gispert, qui serà la responsable de Formació, i, finalment, Joan Bucacha, a càrrec de les sectorials.

Marc Solanes
Marc Solanes

La candidatura també la conformen, en tant que vocals, la fins ara secretària d'Organització, Lídia Aixalà, juntament amb Xavi Alís, Antoni Balasch, Joan Ramon Castro, Manel Cònsola, Joan Eroles, Joan Carles Garcia, Judit Guim, Jordi Janés, Carme Miró, Joana Nieto, Cristina Polina, Toni Rodés, Imma Secanell, Joan Solà, Josep Tàpies, Marta Torre, Pepe Torres i Maricel Viladoms.

La presentació de candidatures es va encetar aquest 30 de gener i s'ha allargat fins a l'1 de febrer a la nit, de manera que aquest divendres, 2 de febrer ha tingut lloc la proclamació de candidatures i ha arrencat la campanya electoral, que finalitzarà el 6 de febrer. A partir d'aquí, tindran lloc les votacions telemàtiques, entre el 7 de febrer a les 10 del matí i el 9 de febrer a les 10 del matí, en què es donaran a conèixer els resultats.

Comentaris