5a Setmana de la Gent Gran a Cervera amb un campionat de natació com a novetat

V setmana gent gran-1 texteUn campionat de natació sènior a la piscina coberta serà una de les novetats de la 5a Setmana de la Gent Gran de Cervera que organitza la Paeria amb la col·laboració d'entitats socials de la ciutat i que se celebrarà del 2 al 8 d'octubre. En total són 17 les activitats previstes, entre les quals s'inclouen visites guiades a les llars de la gent gran, un taller intergeneracional amb les escoles, diverses conferències on s'abordaran temes com l'Alzheimer o els remeis naturals, a més de la tradicional Festa de la Gent Gran.

Entre les activitats previstes, divendres dia 6 es portarà a terme al Paranimf de la Universitat, la presentació del nou projecte de la directora de cinema cerverina, Clàudia Gual. Amb el títol Instantes, es tracta d’una explosió d’art on juguen la dansa, el teatre i l’audiovisual i amb el qual es pretén apropar l’espectador a la malaltia de l’Alzheimer amb un missatge molt especial i que va dedicat a la seva àvia. 

Diumenge dia torna l’espectacle 'Llum i color', una actuació a càrrec de l’Associació de Gent Gran d’Igualada

Destaca també el concert Chopin&Granados, a càrrec de Resonnance, associació cultural, humanitària i sense ànim de lucre, que ofereix música clàssica per possibilitar l’accés lliure a la música de totes les persones i millorar la seva qualitat de vida. La cita serà dissabte 7 a l’Auditori.

D'altra banda, i després de l’èxit de les dues edicions anteriors, diumenge dia 8 al Paranimf tornarà l’espectacle Llum i color, una actuació en playback a càrrec de l’Associació de Gent Gran d’Igualada.

A més, durant la setmana es podrà visitar l’exposició Tracta’m bé, del Consell Comarcal de la Segarra, en diferents espais municipals. La mostra té com a objectiu difondre i visualitzar situacions reals que poden esdevenir un exemple de bon tracte a les persones grans.

Tots els actes són gratuïts i oberts a tota la ciutadania.

En l’organització dels actes la Paeria de Cervera compta amb la col·laboració del Departament de Treballs, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal de la Segarra, l’Hospital Berenguer de Castelltort - Residència Mare Güell, la Fundació Casa Caritat - Residència Mare Janer, l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer - Centre de dia Josep Valls, i l’Associació d’usuaris i voluntaris del Casal de la Gent Gran.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement