El Consell Comarcal de la Segarra exposa la tasca de persones que tenen cura de gent gran

Visita de la Consellera Comarcal de Serveis Socials Bàsics a la Segarra Núria Magrans
photo_camera Visita de la Consellera Comarcal de Serveis Socials Bàsics a la Segarra Núria Magrans

El Consell Comarcal de La Segarra va desplegar en els municipis de la comarca la campanya Tracta'm bé, una iniciativa que tenia com a objectiu fomentar el bon tracte a les persones grans. Amb motiu d'aquesta acció, l'ens comarcal ha dut a terme l'exposició Segarra, Imatges amb tracte, que recull situacions reals de persones segarrenques que poden esdevenir un exemple de bon tracte a les persones grans i, a la vegada, que puguin tenir un impacte que faciliti la reflexió sobre el tracte a les persones grans.

Exposició Segarra, Imatges amb tracte, del CC de la SegarraL'exposició ha recorregut durant el mes d'agost els pobles de Bellveí, Mas de Bondia i Vergós Guerrejat, i concretament en la seva estada a Bellveí va rebre la visita de l'alcaldessa a l'Ajuntament de Torrefeta i Florejacs, i Consellera Comarcal de Serveis Socials Bàsics a la Segarra Núria Magrans.

Paral·lelament a l'exposició el Consell Comarcal també ofereix als municipis de la comarca, xerrades per debatre i opinar sobre el tracte a la gent gran. El poble de Ferran, acollirà la xerrada La Marinada el pròxim 14 de setembre a les 19 h al local social de Ferran, impartida per l’educadora social del Consell Comarcal, Pilar Vilajoana, acompanyada de la treballadora social del Consell al municipi, Maria Rosa Caba. 

La xerrada que tracta sobre la relació pares i fills. Marinada és un curtmetratge protagonitzat per Pep Cruz ambientat a la Segarra, en què, a través de la relació entre un pare, un fill i l’Alzheimer, es parla sobre el tracte, la cura i el respecte a les persones grans.

Comentaris