El bisbe de Solsona Xavier Novell interpretarà a Sant Mateu a la Passió de Cervera

El bisbe de Solsona Xavier Novell
photo_camera El bisbe de Solsona Xavier Novell interpretarà el paper de Sant Mateu

El bisbe de Solsona Xavier Novell interpretarà el paper de Sant Mateu, en la representació de la Passió que es farà a Cervera el diumenge 7 d'abril, una iniciativa que s'emmarca en la voluntat de Patronat de la Passió a obrir la representació a personatges rellevants de diferents àmbits de la societat lleidatana. El bisbe compartirà la representació amb senadors, diputats, regidors, alcaldes i altres religiosos.

Escena de l’últim sopar en la que hi participara el bisbe Xavier NovellEls organitzadors fan una crida a qualsevol persona que tingui interès a participar de l'experiència de formar part de la tradicional representació cerverina, encara que sigui per un dia. El Patronat considera que és una manera de conèixer els detalls de l'espectacle, de la cultura tradicional i popular que viu tota la ciutat de Cervera i donar continuïtat una tradició de més de 540 anys d'antiguitat.

Els interessats en reservar entrades o participar en l'espectacle poden fer les reserves en el web de la Passió de Cervera, al correu electrònic [email protected], o al telèfon 608 781012.

Comentaris