La capital de la Segarra es convertirà en "Cervera, ciutat de Nadal”

L’encesa dels llums de Nadal tindrà lloc el divendres 1 de desembre, a les 17.30 hores, en un acte central a la plaça Major, on s’instal·larà un nou element a la façana de la Paeria i es reforçarà l’enllumenat de la plaça
presentació activitats de Nadal - Paeria de Cervera
photo_camera Presentació de les activitats de Nadal "Cervera, ciutat de Nadal"- Foto: Paeria de Cervera

El paer en cap, Jan Pomés, i el regidor de Promoció Econòmica, Raimond Fusté, van presentar, el passat dilluns, les sis activitats que aquestes festes organitzarà la Paeria, sota el lema "Cervera, ciutat de Nadal", amb l'objectiu "que tota la ciutadania visqui la màgia del Nadal a Cervera".

Segons Jan Pomés, l'objectiu de la Paeria és "dignificar la celebració del Nadal a Cervera i convertir la ciutat en un referent de les Terres de Lleida"

En aquest sentit, van destacar com a principals novetats l'acte d'encesa de l'enllumenat de Nadal i un renovat Mercat de Nadal.

L’encesa dels llums de Nadal tindrà lloc el divendres 1 de desembre, a les 17.30 hores, en un acte central a la plaça Major, on s’instal·larà un nou element a la façana de la Paeria i es reforçarà l’enllumenat de la plaça. Aquesta nova estructura, que representarà un dels símbols de la ciutat, està pensada perquè també es pugui utilitzar en altres esdeveniments festius. Prèviament, s'haurà ofert un taller gratuït d'elaboració de fanalets de Nadal.

Després de l’encesa, hi haurà una cantada de nadales amb la Coral infantil Nova Cervera i una xocolatada popular.

Pel que fa al Mercat de Nadal, enguany tindrà un format diferent, ja que ocuparà la plaça Santa Anna, el carrer Major i la plaça Major. Aplegarà més de 50 parades, tant de comerç local com de paradistes de fora, que vendran flors, productes d’artesania, d’alimentació, decoració, antiguitats... També hi haurà una mostra d'oficis, un corral d'animals, jocs gegants, actuacions musicals, gimcana, tallers, maridatges, una representació de Grepp Teatre, les exposicions de pessebres, caldo de Nadal... El Mercat es portarà a terme el dissabte 9 de desembre i estarà obert de les 11 a 20 hores.

El Parc de Nadal, al pavelló polivalent, tornarà a oferir un espai de lleure per a infants i joves. Obrirà del 27 al 30 de desembre i els dies 3 i 4 de gener.

En altres espais i equipaments municipals s’organitzaran activitats diverses per a joves: jocs de taula, l'inflable Crazy Jump Race, tallers de teatre, zona recreativa de màquines retro, joc d’escapada (scape room), guerra de pintura (paintball), cinema, l'espai de consoles "Game over", un passatge teatralitzat sobre el “Conte de Nadal” a càrrec de La Caserna i l’escola de ràpel.

Respecte al lema “Cervera, ciutat de Nadal”, s’han elaborat sis cartells diferents però seguint una imatge unitària. Han estat creats per la dissenyadora Anna Domenjó.

Comentaris