26.09.2022 |
Territoris.cat

Càsting per a la Passió de Cervera, que engega nova etapa directiva i vol actualitzar l'espectacle

Passió cervera interior
Imatge d'arxiu de l'espectacle de la Passió de Cervera
Càsting per a la Passió de Cervera, que engega nova etapa directiva i vol actualitzar l'espectacle

La Passió de Cervera comença la temporada 2018 amb la convocatòria d'un càsting d’actors i actrius el dilluns 4 de desembre, on es buscaran "tot tipus de personatges i en el que les persones podran lluir-se en els seus dots interpretatius, per tal de realitzar algun dels papers principals de l’obra", segons els organitzadors. La prova es farà a les 20.30 hores del vespre en el mateix Gran Teatre de la Passió.CARTELL CÀSTING texte

Després de tres temporades amb Josep Purtí com a director artístic, l'espectacle "torna a les seves arrels cerverines amb un renovat equip jove i actiu que entoma la direcció artística de forma col·legiada amb 4 membres que realitzaran diferents canvis escenogràfics i artístics i actualitzaran la representació en diferents fases" manifesten des de l'organització.

Mariona Dalmases, David Mora, Joan Ninot i Gemma Palà integren el nou equip directiu en substitució de Josep Purtí

Els quatre membres de l’equip seran Mariona Dalmases, David Mora, Joan Ninot i Gemma Palà, tots ells de Cervera i vinculats d’alguna o altra manera amb el món del teatre des de fa molts anys. Entre els objectius d'aquest equip està renovar l’espectacle i encaminar-lo a l’actualització de les noves tecnologies, "respectant sempre la tradició i el patrimoni teatral que conserva el Patronat de la Passió, recollit en els quadres pictòrics dels germans Salvador, fets expressament per donar vivesa i emfatitzar la realitat de les escenes teatrals".

El càsting de dilluns dia 4, "una oportunitat única" per a lleidatans del món de la interpretació

Pel que fa al càsting del pròxim dilluns, l’equip de direcció assenyala que aquesta és una oportunitat única, "per tal de donar sortida a les múltiples persones de la província de Lleida i rodalies que volen créixer en el món de la interpretació i volen fer-se un lloc en el món professional, donat que la Passió de Cervera és un espectacle de gran format que incorpora múltiples disciplines artístiques, com música, dansa, interpretació escènica i dramatúrgia teatral".

Cal assenyalar però, que actualment la Passió de Cervera compta amb la participació d’actors principals procedents de les comarques tarragonines i de diferents indrets de Catalunya.

Càsting per a la Passió de Cervera, que engega nova etapa directiva i vol actualitzar l'espectacle
comentaris