27.11.2020 |
Territoris.cat

Cervera acull amb entusiasme el primer round del programa d'activitat 'Festiuada'

Teatre, poesia i cinema, la carta de presentació del primer cap de setmana de 'Festiuada, moments d’art i marinada'
Cervera acull amb entusiasme el primer round del programa d'activitat 'Festiuada'

Aquest estiu, la Paeria de Cervera organitza la 'Festiuada, moments d’art i marinada', un programa de més de 40 activitats de petit format pensats per tenir a lloc en diversos espais de la ciutat.

La 'Festiuada' neix amb la finalitat de donar suport i promoure els grups locals i comarcals i activar la vida festiva, cultural i econòmica del municipi

L'estrena de tot plegat va posar-se en pràctica aquest cap de setmana, amb una visita teatralitzada a la Universitat, un combat poètic a la plaça del Fossar i amb la tercera sessió del Cicle de Cinema a la fresca.

A la visita a la Universitat hi van assistir unes trenta persones, un públic majoritàriament familiar. Es tracta d'una iniciativa del Centre d’Acollida Turística de Cervera, i van càrrec de la companyia cerverina Alea Teatre.

visita teatralitzada 250720

A la plaça del Fossar es va respirar poesia amb l'original combat entre Dani Orviz i Salva Soler, dos referents del Poetry Slam i la poesia escènica. Van gaudir de l'espectacle 75 persones, que van omplir tot l'aforament.

Finalment, el Cicle de Cinema a la fresca va presentar la tercera sessió, amb la pel·lícula 'Géminis', que va aplegar uns 80 espectadors al pati de la Universitat.

La propera i última projecció del cicle és 'Jóker', el dissabte 8 d’agost, pel·lícula basada en el popular personatge 

Cervera acull amb entusiasme el primer round del programa d'activitat 'Festiuada'
comentaris