Ahir dimarts 19 d’octubre a la tarda, la cafeteria del Casal Cívic de Cervera va ser l'escenari de l’Enxarxa la Segarra, una jornada que ha consistit en la realització d’un networking entre productors i restauradors de la comarca.
L'objectiu d'Enxarxa la Segarra ha estat contribuir a visibilitzar el sector agroalimentari segarrencs, i donar suport a la venda directa dels productes que s'elaboren i es produeixen a la comarca
La jornada ha comptat amb la benvinguda per part de Josep Esquerra, del Consell Comarcal, i la posterior presentació de la jornada i dinamització a càrrec de dues membres representants de Raiels SCCL.
Seguidament s’han realitzat entrevistes per parelles, reunions entre productors i elaboradors amb restaurants i comerços que ha permès conèixer les principals característiques de les empreses i explorar les possibilitats d’establir acords comercials o bé altres col·laboracions.
La jornada ha comptat amb un total d’11 productors repartits en 7 empreses, i 7 restauradors de la comarca, els quals han pogut realitzar aquest intercanvi d’informació i arribar a diferents acords