Cervera du a terme actuacions al Portalet i al carrer Emili Pujol per millorar la mobilitat

Aquestes actuacions s'han executat amb l'objectiu de millorar la seguretat i la mobilitat en aquesta zona, tenint en compte la proximitat del Conservatori de Música

Millora de la seguretat vial carrer Emili Pujol de Cervera
photo_camera Millora de la seguretat vial carrer Emili Pujol de Cervera

La Regidoria de Territori de la Paeria de Cervera. ha executat diverses actuacions amb l’objectiu de millorar la seguretat viària i la mobilitat a la plaça del Portalet i al carrer Mestre Emili Pujol, davant del Conservatori de Música.

Actuacions que s'han realitzat a la plaça del Portalet de CerveraA la plaça del Portalet s’ha posat panot i ampliat la vorera que connecta amb el carrer Mare Janer. En aquesta vorera s’han creat tres nous baixadors per a persones amb mobilitat reduïda i cotxes i s’han pintat dos passos de vianants.

Al carrer Mestre Emili Pujol s’ha exclòs l’estacionament de vehicles davant del Conservatori de Música, amb una zona delimitada que afavoreix la seguretat dels vianants. Una altra mesura ha estat la implantació del sentit únic de circulació en aquest tram del carrer, on s’ha eliminat el sentit de pujada.

Totes aquestes actuacions les ha executat la Brigada Municipal de la Paeria, amb l’objectiu de millorar la seguretat i la mobilitat en aquesta zona de la ciutat, tenint en compte la proximitat del Conservatori de Música, important centre educatiu de Cervera.

Comentaris