Cervera intensifica l'oferta comercial amb la campanya 'Cervera va amb tu'

Ramon Royes, i la regidora de Promoció Econòmica, Ainhoa Barrionuevo 1
photo_camera Ramon Royes, i la regidora de Promoció Econòmica, Ainhoa Barrionuevo

Cervera ha presentat aquest dijous, la campanya Cervera va amb tu, una iniciativa que té la voluntat d'intensificar la divulgació de l'oferta comercial de la capital de la Segarra. La iniciativa l'han presentat el paer en cap, Ramon Royes, i la regidora de Promoció Econòmica, Ainhoa Barrionuevo.

Per tal de potenciar l'efectivitat de la campanya s'ha encarregat la producció d'un vídeo en el qual es mostra la diversitat de l'oferta del comerç de qualitat i proximitat de Cervera, un treball realitzat per Georgina Puig Calafell Produccions.


La campanya es completa amb unes bosses de compra amb el lema Cervera va amb tu, un logotip dissenyat per Anna Domenjó. S'han creat 2.000 bosses, que es repartiran de manera gratuïta en comerços de Cervera a partir del dilluns 14 d'octubre.

La iniciativa va sorgir de la Taula de Comerç de Cervera, que reuneix representants de la Paeria i associacions de comerciants i comerços de Cervera

La campanya també inclou una desfilada impulsada des de l'Associació de Comerciants, una activitat molt arrelada a la ciutat que es fa dissabte 6 d'octubre, a dos quarts de deu del vespre, al pavelló polivalent. La Festa de tardor i la jornada Aixequem les persianes, que es faran al carrer Major el dissabte 17 de novembre. Inclourà una cercavila amb Band Tokades, tallers, el regal d'un imant i l'activitat Buidagolfes, que consistirà a treure material de casa i posar-lo a la venda.

La ciutat continuarà amb el calendari tradicional, la Fira Mercat de Nadal tornarà a tenir dues edicions en dues ubicacions diferents: carrer General Güell (dissabte 1 de desembre) i plaça Major (diumenge 9 de desembre). Repetirà la iniciativa de la Fira de la xocolata, que l'any passat va tenir èxit. Durant les festes nadalenques, l'Associació de Comerciants de Cervera repartirà 4.000 euros en vals de compra.

La Paeria de Cervera, per tal de fomentar l'emprenedoria i la consolidació del teixit comercial i de serveis, subvenciona els negocis que inicien la seva activitat a la ciutat amb un 50% del preu del lloguer, de locals i naus comercials, durant els sis primers mesos

La regidora de Promoció Econòmica, Ainhoa Barrionuevo, ha destacat la revitalització del comerç cerverí amb l'obertura de nous establiments. Per la seva banda, el paer en cap, Ramon Royes, ha remarcat que la Paeria està al costat del comerç local amb iniciatives com aquesta per afavorir les compres al municipi.

Comentaris