24, 26, 27 i 28 d'agost

Cervera organitza algunes activitats la setmana prèvia de l'Aquelarre per mantenir viu el seu esperit

Es tracta d'un format reduït de la festa, adaptat a les mesures de seguretat que exigeix Salut

aquelarre2

Tot i la suspensió de l'edició d'enguany de l'Aquelarre de Cervera, la setmana vinent es farà una adaptació de les activitats que es fan cada any de forma prèvia al cap de setmana de la festa del foc i les bruixes.

L'objectiu d'aquest programa d'activitats és mantenir l'esperit de la festa 

El format de la proposta serà reduït, d'acord amb el compliment de les mesures de seguretat vigents, enfocades al consum propi dels veïns i veïnes de la capital de la Segarra.

Així doncs, la plaça de Cal Racó serà l'escenari escollit per a la trobada, amb un aforament limitat a 300 persones i cita prèvia.

L'Aquelarre 2020 havia de tenir lloc els dies 29 i 30 d'agost

Està previst que es faci el Dilluns d'Aquelarre, el Dimecres de Cendra, i el Dijous Gras. A més a més, divendres hi haurà un debat i mostra sobre les batucades. Es tracta d'activitats que sempre s'han fet en clau local, adreçades als ciutadans de Cervera. D'aquesta manera, defugen de les multituds que s'apleguen el dissabte d'Aquelarre als diferents correfocs, concerts i espectacle teatral on s'invoca el Mascle Cabró i culmina amb l'escorreguda i el gran foqueral.

Els actes que s'han programat seran molt semblants i comptaran amb música i servei de bar i menjar. Hi haurà taules separades per mantenir la distància de seguretat i caldrà complir escrupolosament la normativa per evitar contagis de coronavirus. D'aquesta manera, també estarà prohibit fumar i l'activitat haurà de finalitzar abans de la una de la matinada. Així mateix, es controlarà l'aforament i es portarà un registre dels participants.

El cap de setmana que s'hauria de celebrar l'Aquelarre no tindrà lloc cap acte. Únicament està previst penjar alguns elements decoratius que es posen cada any a diferents punts del carrer Major i els espais on tenen lloc actes de la festa

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement