08.12.2021 |
Territoris.cat

Cervera treu a la venda una samarreta solidària amb el perfil de la ciutat

Realitzada pel Centre Ocupacional l’Espígol i obra de Ton Granell, amb la recaptació es vol crear ocupació i treball terapèutic, i invertir en activitats per als usuaris del centre

presentació samarreta - Fira del Pa i el Cereal- foto J.Prat interior
Presentació de la samarreta a la Fira del Pa i el Cereal. Foto: J. Prat
Cervera treu a la venda una samarreta solidària amb el perfil de la ciutat

Diversos establiments ja tenen a la venda el nou producte de marxandatge de Cervera: la samarreta amb el perfil de la ciutat i retoladors per pintar-la.

Es tracta d’un producte elaborat pel Centre Ocupacional l’Espígol que es va presentar a la Fira del Pa i el Cereal de Cervera, els dies 3 i 4 de juny. El disseny de la samarreta és obra de Ton Granell.
foto samarreta infantils amb tarjetó texte

La Samarreta de Cervera és una iniciativa solidària que té un doble objectiu: crear ocupació i treball terapèutic per a les persones de l'Espígol i generar ingressos per poder invertir en activitats de lleure per a les persones del centre.

La samarreta té un preu de 8 euros i porta retoladors per pintar-la

Es pot comprar en vuit establiments: Jodima, Diferent, Lídia Natural Ecoperruqueria, Bernau Salut, La Modena, Quiosc i Papers i més, Llibreria Universitat i CAT. Té un preu de 8 euros i està disponible en les talles 5/6 i 11/12 (infantil) i M (adults).

Cervera treu a la venda una samarreta solidària amb el perfil de la ciutat
comentaris