Cervera tancarà dilluns l'accés de vehicles a la plaça Santa Anna per les obres de remodelació

De manera provisional, s’habilitarà una zona de càrrega i descàrrega a la rambla Lluís Sanpere

Cervera inici obres plaça Santa Anna inteior
photo_camera Les obres formen part del projecte de l’1,5% Cultural i Foment del Turisme a Cervera

Dilluns vinent, 16 de gener, començaran els treballs de remodelació de la plaça Santa Anna de Cervera, obres que comportaran el tancament de l’accés de vehicles des del carrer Hospital a partir del mateix dilluns a les 7 hores.

Segons fonts municipals, "l’accés a peu dels veïns als seus habitatges estarà garantit en tot moment". De manera provisional, s’habilitarà una zona de càrrega i descàrrega de dues places de vehicles a la rambla Lluís Sanpere.

Els treballs, que s'iniciaran amb la remodelació de tota la plaça Santa Anna i continuaran després al carrer Santa Anna i la plaça Sant Miquel, es preveu que finalitzi al juliol.

Les obres formen part del projecte de l’1,5% Cultural i Foment del Turisme a Cervera, a partir del qual s’han remodelat els carrers Santa Maria, Sant Domènec, Sant Magí i les places Sant Domènec i Sant Magí. També s’ha actuat als carrers Barcelona i Barbacana, amb fons provinents del Pla de Barris. Les actuacions en tots aquests vials del nucli antic de la ciutat han finalitzat al desembre del 2016.

D’altra banda, i dins del mateix projecte, al març començaran les actuacions de millora en edificis públics del nucli antic: la Paeria, l’antiga biblioteca, l’església de Sant Joan i la casa delmera (antiga escola de música), al carrer Major.

Les obres de l’1,5% Cultural les executa l’empresa ACSA – Sorigué, que és adjudicar el projecte per un import d’1.504.707 euros.

Comentaris