Cervera trasllada l'activitat Cultural2019 a l'escenari insòlit del túnel sota la A-2

Coral Ginesta en el Conert al Túnel
photo_camera Coral Ginesta en el Conert al Túnel

Des de fa una dècada Cervera organitza una de les activitats culturals més insòlites que es puguin imaginar, el concert en l'interior del túnel que es troba sota l'autovia A-2 a Vergós, una iniciativa que aquest any forma part de la programació de la capital de la Cultura Catalana 2019. La rellevància de la capitalitat cultural ha estat motiu de què la Coral Ginesta, impulsors del Concert al Túnel, hagin volgut anar més enllà del format tradicional de concert, introduint novetats en aquesta onzena edició, que tindrà lloc el dissabte 6 de juliol a les deu de la nit.

Coral Ginesta de CerveraEl Concert al Túnel de la A-2, presentarà un espectacle creat per la Coral Ginesta, al costat de l'Esbart Dansaire de Rubí. Segons el director de la formació vocal cerverina, Xavier Puig, es tracta d'una proposta que va més enllà del format tradicional d'un concert. Es tracta d'un espectacle que girarà al voltant de tres elements: els grups corals Contrapunt Vocale de Barcelona i Coral Ginesta; l'Esbart Dansaire de Rubí i el piano de Marc Castellà, dirigit per Josep Miquel Mindán.

Per completar l'espectacle, s'instal·larà a l'interior del túnel una gran pantalla per a garantir que el concert es pugui gaudir des de tots els angles

El repertori estarà compost per cançons populars catalanes adaptades per grans compositors com Josep Vila i Casañas, Josep Cumellas, Frederic Monpou, Manuel Oltra o Josep Lluís Guzman, entre altres, amb la finalitat de reivindicar el gran llegat musical existent a Catalunya. L'espectacle tindrà tres parts: El Mirador de Josep Vila; Canços i Danses de Mompou, i finalment un repertori de peces tradicionals. Entrada gratuïta.

L'autocar gratuït per a traslladar als assistents des de Cervera partirà a les 20.00 h des de l'escola Jaume Balmes

Comentaris