El concurs 'Millora un racó de Cervera' ja té el primer guanyador

La proposta de Joan Gené, de camuflar una caixa de cables al carrer Manel Ibarra, s'emporta el primer premi dotat amb 150 euros en vals

imatge caixa carrer Manel Ibarra interior
photo_camera Imatge de la caixa al carrer Manel Ibarra

La proposta de camuflar una caixa de cables al carrer Manel Ibarra, presentada per Joan Gené, ha estat la primera guanyadora del concurs Millora un racó de Cervera, convocat per la Regidoria de Territori i Serveis Municipals de la Paeria.

El Jurat ha decidit premiar la proposta presentada per Joan Gené, que s’emporta un premi de 150 euros en vals per gastar als comerços de Cervera. La proposta demana que no sigui tan visible l’estructura del carrer Manel Ibarra, situada entre l’església de Sant Antoni i l’edifici de la Universitat.

La Paeria es compromet a portar a terme aquesta actuació integrant la caixa amb l’entorn a través de la col·locació d’una estructura d’acer termolacal oxicorten.

Cada mes es premien tres idees que es valoren per la seva originalitat i sostenibilitat

Amb aquesta iniciativa es pretén que la ciutadania participi d’una manera activa i directa en la millora de la ciutat de Cervera mitjançant l’ús de les noves tecnologies i les xarxes socials. El projecte consisteix a fotografiar aquells racons de l’espai públic de Cervera que tenen un potencial de ser millorats i publicar les imatges a les xarxes socials Facebook, Twitter o Instagram amb el hashtag #milloracervera, juntament amb un petit text que contingui una proposta de millora. També es poden enviar propostes a l’adreça [email protected]. Es poden presentar fins al 30 de maig.

El Jurat valora l’originalitat, la integració amb l’entorn, la sostenibilitat i que les propostes siguin factibles econòmicament. Cada mes es premien tres propostes amb 150 euros en vals de compra als comerços de Cervera.

Comentaris