27.10.2021 |

El Consell Comarcal de la Segarra aprova el pressupost amb el vot de qualitat del president

El president del Consell Comarcal, Paco Lluch, explica que comptar amb una aprovació de pressupost és clau per poder treballar i tirar endavant accions, ja que, amb un pressupost prorrogat la càrrega administrativa no permetria fer res
Ple del Consell Comarcal de la Segarra el dijous 25 de febrer (CC Segarra)
Ple en línia del Consell Comarcal de la Segarra el dijous 25 de febrer @CCSegarra
El Consell Comarcal de la Segarra aprova el pressupost amb el vot de qualitat del president

El Ple del Consell Comarcal de la Segarra que es va celebrar aquest dijous va haver d'aprovar el pressupost per l'any 2021 amb el vot que qualitat del president Paco Lluch, d'ERC, ja que els vuit consellers de Junts, i el conseller del PSC hi van votar en contra i el representant de la CUP es va abstenir, els republicans tenen nou consellers, El compte de l'ens comarcal de la Segarra pel present exercici ascendeix a 7, 8 milions d'euros.

El plenari del Consell Comarcal de la Segarra va aprovar congelar les taxes d’escombraries, un fet que, a la vegada, suposarà que no es pugui treballar per implementar accions  i millores en la recollida.

El pressupost no inclou la Gestió d’Aigües de la Segarra (GAS), ja que l'entitat compta amb una partida independent que per aquest any serà de 10,5 milions d’euros. Aquesta dotació permetrà a GAS mantenir el preu de l’aigua en alta incorporar un  operari de manteniment.

Per altra banda, es treballarà perquè el Servei d’Assistència Tècnica als ajuntaments (SAT) incorpori una cinquena plaça, i s'incorpora la plaça del tercer arquitecte a l’aportació econòmica que fan els ajuntaments al Consell.

A més a més, segons es va acordar en el Ple, des de l’ens comarcal es treballarà conjuntament amb la Paeria de Cervera és per arribar a un possible acord de finançament per la Biblioteca comarcal.

El president del Consell Comarcal, Paco Lluch, explica que comptar amb una aprovació de pressupost és clau per poder treballar i tirar endavant accions, ja que, amb un pressupost prorrogat la càrrega administrativa no permetria fer res.

Paco Lluch va destacar que el pressupost del Consell és continuista perquè no disposa de marge de maniobra per impulsar noves línies de treball. És per aquest motiu, que l’equip de govern al Consell afirma que treballarà per continuar consolidant els serveis vigents al Consell amb el suport econòmic dels ajuntaments i administracions.

El Consell Comarcal de la Segarra aprova el pressupost amb el vot de qualitat del president
comentaris