El Consell Comarcal de la Segarra promou l'excel·lència dels productes segarrencs al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

Productors locals presenten els sabors de la comarca als estands d'Aliments del Territori

 

La participació de la Segarra al Fòrum Gastronòmic de Barcelona (2)
photo_camera La participació de la Segarra al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

El Consell Comarcal de la Segarra ha tingut una participació activa aquesta setmana al Fòrum Gastronòmic de Barcelona, on han disposat d'un estand propi. Aquesta oportunitat única ha estat aprofitada per destacar la riquesa dels productes gastronòmics de la comarca amb la col·laboració de sis productors locals.

Els estands d'Aliments del Territori del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, han estat l'escenari d'una ocasió especial per presentar i degustar els productes d'alta qualitat que defineixen la identitat culinària de la Segarra. En aquest context, destacats membres de l'Associació de Productes de la Segarra s'han convertit en ambaixadors d'aquesta excel·lència gastronòmica. A més, l'acte ha comptat amb la participació del president del Consell Comarcal, Ramon Augé, i la vicepresidenta primera, Anna Rius.

Els productors de la Segarra que han donat a conèixer els seus productes han estat: Embotits Ciervo, Formatges Aubagueta, Antiga Casa Magí, Llunat-Bio, Casa Dalmases i Bernau Herbes. Durant l'esdeveniment, han ofert als visitants l'oportunitat de degustar i conèixer de prop la qualitat que distingeix els productes d'aquests artesans segarrencs.

La participació de la Segarra al Fòrum Gastronòmic de Barcelona (4)
La participació de la Segarra al Fòrum Gastronòmic de Barcelona ha comptat amb un estand propi

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement