“Segarrejant” és el nom d’aquests vídeos promocionals de la Segarra

Segarejant, la sèrie de vídeos promocionals de la Segarra
photo_camera Segarejant, la sèrie de vídeos promocionals de la Segarra

Segarrejant és el nom que porta la sèrie de vídeos que està realitzant l’ Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra per promocionar la comarca. En aquesta segona entrega es mostren paisatges primaverals que evoquen els atractius emocionals de la Segarra com la tranquil·litat o la importància de l’aigua, sense oblidar elements de patrimoni arquitectònic i local.

Vicenç Roig, conseller comarcal de turisme de la Segarra, ha destacat la Segarra com a punt de desconnexió on es poden aprofitar el recursos naturals per activitats esportives, gaudir de la cultura i el patrimoni i dels paisatges únics que ofereix la comarca els 365 dies de l’any. Pel que fa al nou vídeo presentat, el conseller també remarca que era necessari  una segona part que mostrés llocs que no apareixien en la primera edició.

L’enregistrament té una durada de tres minuts aproximadament, tot i que també s’ha realitzat una versió reduïda per poder-lo difondre, en un futur, per les televisions públiques del país.

Com en el vídeo anterior s’ha prescindit de la locució amb la finalitat de fer-lo més amè i facilitar-ne la difusió en qualsevol lloc sense la necessitat de realitzar-ne traduccions. D’aquí la importància d’una imatge i una música impactant que suporten tot el pes de la narració.

Comentaris