Tres denominacions d'origen en el primer Tast Cellers de Cervera

El públic va gaudir de dos originals tastos que els organitzadors van fer en el campanar de l'església de Santa Maria amb vistes úniques de la capital de la Segarra

El Tast'Cellers, Fira del Vi de Cervera mostra 50 varietats de 3 DO
photo_camera El Tast'Cellers, Fira del Vi de Cervera mostra 50 varietats de 3 DO

El centre comercial de Cervera es va convertir aquest dissabte en escenari de divulgació dels vins del territori en el marc del primer Tast'Cellers, la Fira del Vi. Un certamen que va reunir una dotzena de cellers de les Denominacions d'Origen Costers del Segre, Penedès i Montsant que presentaven mig centenar de varietats de vins.

La mostra es va completar amb vuit estands d'establiments de restauració que compaginaven els tastos de vins amb l'oferta gastronòmica local i de la comarca. La proposta es va completar amb visites guiades al patrimoni arquitectònic de la capital de la Segarra, la xerra de Maria Teresa Salat, sobre El vi i la vinya de la Segarra, i actuacions musicals. La proposta més original es va dur a terme en el campanar de l'església de Santa Maria, que es va convertir en escenari privilegiat de dos tastos

La iniciativa la van impulsar el restaurant La Cosa Nostra, Bernau Herbes i la Moderna del carrer Major, amb la col·laboració de la Paeria de Cervera.

La regidora de Promoció Econòmica, Ainhoa Barrionuevo, va valorar de manera molt positiva el desenvolupament de la jornada, que va combinar la promoció turística del nucli històric de Cervera amb degustacions de vi i gastronomia de proximitat. S'espera que aquesta iniciativa tingui continuïtat.

Comentaris