Dones Nèvia donen el tret de sortida a La Marató 2018 de Guissona

La paradeta de venda de números per la rifa del sorteig de llençols artesanals de Dones Nèvia
photo_camera La paradeta de venda de números per la rifa del sorteig de llençols artesanals de Dones Nèvia

Aquest dijous 22 de novembre, i un mes abans de la Marató de TV3, l'Associació de Dones Nèvia va donar el tret de sortida a les activitats de la Marató a Guissona amb la venda de números per la rifa d'un sorteig de llençols elaborats de forma artesanal per les dones de la mateixa associació. Des de fa més de deu anys, aquesta associació elabora algun element relacionat amb l'aixovar de la llar i en fa butlletes amb l'objectiu de recaptar diners per la Marató, enguany dedicada al càncer.

Les activitats de la Marató a Guissona però es concentraran a la setmana del 10 al 16 de desembre, tenint el dia 16 el seu punt culminant amb una renovada Festa d'Entitats

La setmana solidària s'iniciarà l'11 de desembre amb l'activitat Caminem per la Marató, una caminada de 5 km, amb sortida a les 10 del matí de davant de la Fundació. Les activitats continuen el dissabte 15 de desembre amb la Pedalada Solidària, una bicicletada familiar, d'uns 20 kms, a càrrec del Club Ciclista Guissona i que sortirà a les 10 del matí de la plaça Bisbe Benlloch. A més a més, també cal destacar la trobada de debutants de l'Escola de Futbol Base de Guissona i la Rifa Solidària que es farà al Casal de la Gent Gran el mateix dia 16 de desembre.

La Festa d'Entitats

Les activitats del 16 de desembre enguany tindran un gir: després de 13 anys de mantenir el format de Fira d'Entitats es converteix en Festa d'Entitats. Amb aquesta festa, el pavelló deixa de tenir el format d'estants i es converteix en una plaça, amb foodtrucks dinamitzats per les entitats, taules i cadires per parar-te a fer tertúlia o prendre alguna cosa, zona de tallers per petits i grans, inflables i una placeta on s'hi portaran a terme diferents espectacles i activitats.

Aquesta festa que es concentrarà de 10 del matí a 12 del migdia i s'iniciarà amb una xocolatada per a tots els participants i una cercavila de gegants i capgrossos

Una vintena d'entitats i els cinc centres educatius de la vila, a més dels serveis municipals (pavelló, museu i casal jove), participen en aquesta festa aportant-hi el seu granet de sorra. La vetllada solidaria clourà com sempre amb l'espectacle Solidaritat en Dansa, de l'Escola de Dansa Montse Esteve, que aglutina en un mateix espai més de 700 persones en l'activitat.

comentaris