22.05.2022 |
Territoris.cat

Els germans Márquez promouen el 'Moturisme' amb una sessió de fotos per la Segarra

La sessió fotogràfica va tenir com a escenaris diferents emplaçaments de la ciutat de Cervera i algunes carreteres de la comarca de la Segarra

Els germans Márquez a Cervera sessió Moturisme interior.jpg
Els germans Márquez ahir al matí a Cervera
Els germans Márquez promouen el 'Moturisme' amb una sessió de fotos per la Segarra

Els pilots cerverins campions del món de motociclisme, Marc i Àlex Márquez, van participar ahir en una sessió fotogràfica i de vídeo a la comarca de la Segarra en una acció organitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida amb l’objectiu d’elaborar continguts promocionals del projecte Moturisme Ara Lleida i de l’oferta turística de les Terres de Lleida. La sessió va comptar amb l’assistència del vicepresident de la Diputació i del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich, del diputat de la Segarra Francesc Sabanes i del director, Juli Alegre.

La sessió fotogràfica va tenir com a escenaris diferents emplaçaments de la ciutat de Cervera, com ara la plaça de la Universitat, el Carreró de les Bruixes, el carrer Major i l’espai expositiu del Museu de Cervera. També es van prendre imatges d'Àlex Márquez pilotant una moto Honda per carreteres de la comarca de la Segarra fins arribar al poble medieval de Montfalcó Murallat, una de les joies arquitectòniques de les Terres de Lleida com una de les viles closes de Catalunya que han romàs intactes malgrat el pas del temps. A Montfalcó Murallat va finalitzar la sessió de fotografia i vídeo. Durant el trajecte per carretera de Cervera a Montfalcó, Àlex Márquez va ser acompanyat per un reduït grup d’aficionats al món de les motos.

Els germans Márquez van animar tots els aficionats al món de la moto perquè vinguin a conèixer el Pirineu i les Terres de Lleida

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018En el decurs d’aquesta sessió d’enregistrament d’imatges i vídeo, els germans Márquez van explicar els seus lligams personals i emocionals amb la ciutat de Cervera, que els ha vist néixer i créixer i on han celebrat totes les seves victòries esportives. També van explicar els recursos turístics de què el visitant pot gaudir a Cervera, a la comarca de la Segarra i per extensió a la demarcació de Lleida, i van fer una crida perquè tots els aficionats al món de la moto vinguin a conèixer les contrades del Pirineu i les Terres de Lleida per gaudir dels seus paisatges i de tots els atractius turístics.

La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme i la marca turística Ara Lleida, ha mantingut una relació d’esponsorització des dels seus inicis amb els germans Márquez

Cal destacar que els dos germans Márquez s’han convertit en els darrers anys en grans ambaixadors de les comarques lleidatanes i de la marca Ara Lleida arreu del món gràcies als seus èxits esportius en les diferents categories de motociclisme. Marc Márquez ha guanyat sis mundials de moto, el quart en la categoria reina, Moto GP, i Àlex va ser campió del món de Moto3 l’any 2014.


El projecte Moturisme Ara Lleida

El projecte Moturisme Ara Lleida és un producte turístic, pioner a escala estatal, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida amb la finalitat de promocionar de manera específica el turisme entre el col·lectiu d’aficionats a viatjar amb moto. Aquest projecte estableix un sistema de garantia mitjançant un segell de qualitat que identifica actualment 50 establiments d’allotjament turístic i 34 de serveis complementaris de restauració, cafeteries i museus, entre d’altres.
 

Els germans Márquez promouen el 'Moturisme' amb una sessió de fotos per la Segarra
comentaris