Els joves de Guissona trien a través de les xarxes socials les actuacions per a la Festa Major

268 persones han participat en l'enquesta i l'Ajuntament ja ha contractat els grups escollits: Boikot, Raggatunning, Pinkgoats i Muntband, entre altres

GUISSONA UNA FESTA MAJOR JOVE FETA DES DE LES XARXES interior
photo_camera Imatge d'arxiu d'activitats realitzades durant la Festa Major a Guissona

L'Ajuntament de Guissona va engegar el passat mes d'octubre un procés participatiu via xarxes socials amb l'objectiu d'escollir les propostes nocturnes per a la Festa Major, una iniciativa en la qual han participat 268 persones que han fet arribar així les seves propostes. Els madrilenys Boikot han estat la formació escollida, un grup que també va ser la proposta  més popular en anteriors edicions.

Pel que fa als grups de versions, els més votats han estat Raggatunning, Pinkgoats i Muntband, en aquest ordre. Així mateix, els joves de Guissona demanen poder gaudir d'alguna proposta més electrònica.

Des de la regidoria de festes municipal, encapçalada per Maria Carme Farré, ja s'ha procedit a la contractació de la Festa Major Jove tenint en compte els resultats de la consulta. D'acord amb això, el dijous, i com a vigília de Festa Major, s'iniciarà l'activitat nocturna amb l'Itinerant Festival; divendres els joves gaudiran del combinat Boikot i Pinkgoats, i el dissabte, nit de versions amb Raggatunning i Muntband. Correfocs, correbars i altres activitats pensades per a aquest col·lectiu complementaran el programa de la Festa Major. 

Amb l'objectiu d'arribar també a totes les franges d'edat, la programació comptarà a més a més amb activitats esportives, infantils, culturals i d'arrel tradicional, balls o concerts, entre altres, segons fonts municipals.

comentaris