El fotògraf Sebastià Caus inaugura els 'Diàlegs' a Cervera Capital de la Cultura Catalana

Sebastià Caus entre el patrimoni natural de la Segarra
photo_camera Sebastià Caus entre el patrimoni natural de la Segarra

El fotògraf cerverí Sebastià Caus inaugura aquest dissabte a les nou del vespre, el cicle Diàlegs, en el marc de Cervera Capital de la Cultura Catalana, una mirada artística que sota el títol de Sakura, fusiona la mirada oriental amb la garriguenca amb els ametllers com a protagonistes. Caus presenta el seu treball en diferents instal·lacions multidisciplinàries a la capella de la Mare de Déu de l'Incendi.

Sebastià Caus ha volgut reivindicar amb aquesta obra un diàleg entre els ametllers i el paisatge com a elements que formen part del patrimoni natural de la Segarra. Per fer-lo possible, utilitza imatges de gran format, recursos audiovisuals, obres amb volum i sensacions olfactives.

Sebastià Caus en la fica d'ametllers que inspira la seva obraA partir d'aquests elements, Caus estableix una simbiosi entre els ametllers i el paisatge, entre la seva floració i la seva infantesa, entre els nostres ametllers i els cirerers japonesos, que es tradueix en intervencions artístiques al carrer Major, a la Capella de la Mare de Déu de l'incendi i un camp d'ametllers.

El mateix dissabte es dura a terme el tastet d'aules de sons, una trobada d'escoles de música tradicional, que durant el matí es durà a terme en diferents espais de la capital de la Segarra. Els participants en la trobada, duran a terme un seguit de tallers, i a la tarda mostraran el resultat del qual han estat treballant, amb una cercavila de músics per la població i amb l'estrena d'una peça o ball, que s'afegirà com a patrimoni per Cervera.

Comentaris