Dissabte, 8 de juliol

Smoking Souls clourà el Carnaval de Secà de Cervera

Aquesta novena edició del Carnaval de Secà està dedicada al context d'escassetat d'aigua, com a novetat el públic podrà participar per primer cop de la votació de la rua a través d'un codi QR
Carnaval de Secà
photo_camera Carnaval de Secà

El pròxim dissabte 8 de juliol Cervera tornarà a viure el Carnaval de Secà. Serà una jornada repleta d'actes des de les 10 h del matí fins a la matinada. El públic podrà participar per primer cop de la votació de la rua a través d'un codi QR. L'edició d'enguany comptarà amb els valencians Smoking Souls i els cerverins Lasta Sanco per a la fi de festa. El 9è Carnaval de Seca porta per lema 'L'últim raig d'aigua' i s'han pres mesures per evitar-ne el malbaratament.

Una jornada repleta d'activitats

La novena edició d'aquesta festa començarà a les 10 h del matí amb el toc de Festa i la cercavila des de la Plaça Santa Anna fins a la plaça Major, comandada per la Colla Infantil dels Bombollers. A les 12 h la xaranga Bsumeta amenitzarà el tradicional vermut musical a la plaça Major. Les activitats del matí acabaran amb la correbarra a les 13.30 h des de la plaça Major fins a la plaça Universitat.

La tarda començarà a les 18 h a la plaça Universitat des d'on s'iniciarà la rua cap a la plaça Magdalena de Montclar, on es farà el pregó de la Reina l'entrega de premis a partir de les 20 h. L'emblemàtic Elefant encapçalarà el seguici acompanyat de la comparsa guanyadora de l'edició anterior, Flintstones de Secà; cinc grups de percussió d'arreu de Catalunya l'amenitzaran. 

A les 20.30 h la banda de Vent del Conservatori de Cervera i la banda del Carnaval de Secà encetaran la nit musical, que acabarà amb les actuacions dels valencians Smoking Souls i el grup local Lasta Sanco; serà a partir de les 23.59 h a la plaça Magdalena de Montclar. El grup cerverí presenta per primera vegada a la capital de la Segarra el seu nou disc estrenat al maig.

Una edició marcada per l'escassetat d'aigua

L'edició d'enguany té per lema 'L'últim raig d'aigua' i s'ambientarà en una situació d'extrema sequera. En aquest context l'organització ha pres mesures per evitar el desaprofitament de l'aigua: durant el matí la Mainada no podrà gaudir de la cascada d'aigua i l'Elefant no en ruixarà durant la rua.

Comentaris