Guissona engega una campanya de conscienciació per incrementar els índexs de reciclatge

La campanya consistirà a no recollir les bosses mal reciclades, en les quals es deixarà amb un adhesiu de color groc perquè el veí la vegi l’endemà.

photo_camera Els responsables de les administracions estudien la campanya

A partir del diumenge, 12 de febrer, a Guissona s’engega una campanya de conscienciació adreçada a tots els veïns per tal que dipositin al carrer la fracció corresponent el dia que toca.

recollida_porta_a_porta-8cd57La campanya consistirà a no recollir les bosses mal reciclades, en les quals es deixarà amb un adhesiu de color groc perquè el veí la vegi l’endemà. Posteriorment, el dia següent, es realitzaran visites als habitatges o establiments comercials corresponents. Altres accions que es duran a terme paral·lelament serà la vigilància de punts conflictius i les inspeccions.

S’ha dividit Guissona en 7 zones i cada setmana es deixarà a una zona, aproximadament durarà uns tres mesos aconseguint així arribar a tota la població.

L’objectiu principal de la campanya és continuar millorant els índexs de reciclatge de la recollida porta a porta a la comarca de la Segarra, fomentant la participació ciutadana. La campanya és una proposta en comú de l’Ajuntament de Guissona i el Consell Comarcal. A la reunió han presentat la campanya i ha participat el regidor de Medi Ambient a l’Ajuntament, Àngel Massanés, l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, la brigada municipal i els tècnics de residus del Consell Comarcal.

comentaris