Guissona incorpora dos punt de recollida de llibres 'Passallibres'

Aquesta iniciativa, que es va inaugurar durant el dia de Sant Jordi, i es troba situada a la plaça Vell-pla (al costat del quiosc de l’Once)  i a l’avinguda Tàrrega (davant la Impremta Barnola)

'Passallibres' de Guissona
photo_camera 'Passallibres' de Guissona

El municipi de Guissona ha incorporat aquest cap de setmana al seu entramat urbà dos punts de recollida de llibres 'Passallibres'.

La proposta 'Passallibres's'ha inaugurat en el marc de les activitats de la Diada de Sant Jordi

Aquesta nova iniciativa a la població, també anomenat Bookcroosing, és un moviment global que ja està instaurat en altres localitats catalanes i europees, i que promociona l’accés universal a la lectura i socialitza els llibres en espais públics.

Es tracta d’un punt de recollida de llibres on totes les persones interessades poden intercanviar, de manera altruista i gratuïta, qualsevol llibre.

Es tracta d’agafar un llibre i deixar-ne un altre al seu lloc, així s’afavoreix la incorporació de noves lectures, però també es pot agafar un llibre i, un cop llegit, retornar-lo perquè en pugui gaudir una altra persona

S’han generat dos punts de recollida de llibres a Guissona, convertint les dues cabines telefòniques que quedaven buides, en dos espais Passallibres: la que es troba situada a la plaça Vell-pla (al costat del quiosc de l’Once)  i a l’avinguda Tàrrega (davant la Impremta Barnola).

Per engegar aquest intercanvi de llibres s'ha comptat amb el dipòsit/cessió de llibres descatalogats de la biblioteca municipal, llibres que hi ha aportat l’Ajuntament i donacions de particulars.

Mapa 'Passallibres' de Guissona

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement