El municipi de Guissona recull en sis dies un total de 330 kg de brossa

Aquesta iniciativa transgeneracional forma part de l'acció 'Let's clean up Europe'
Guissona2

Guissona ha participat enguany al 'Let's clean up Europe' amb accions portades a terme entre el 3 i el 9 de maig que han portat a recollir 330 kg de deixalles trobats a la vila i els seus camins.

Les accions es van iniciar amb ploggins per part de l'alumnat de 2n d'ESO de l'INS Guissona, de l'aula d'integració del mateix institut i de segon i quart d'ESO de la FEDAC Guissona

A més a més, durant tota la setmana també han recollit material colles d'amics, persones a títol individual, famílies, alumnat d'educació infantil d'algun centre, l'alumnat del centre obert i àvies i àvies de la Fundació de Guissona.

L'acció s'ha visibilitzat amb l'acumulació de les deixalles recollides que durant tota la setmana s'han anat concentrant a la plaça del Vell-Pla, on el dissabte es va portar a terme una recollida popular, amb esmorzar pels i les participants, i que va cloure amb la lectura del conte 'L'home reciclat', per part de la Marga Codina.

Amb aquesta acció s'ha intervingut netejant patis no edificats de la zona urbana, el camí de l'estany, el camí del pou del gel i el camí de l'ermita de maig

comentaris