07.12.2022 |

Guissona tanca 'Els capvespres a la romana'

La situació sanitària actual va empènyer a l'organització a anul·lar el Mercat Romà

'Els capvespres a la romana' de Guissona.
'Els capvespres a la romana' de Guissona.
Guissona tanca 'Els capvespres a la romana'

El municipi de Guissona va posar punt final a la iniciativa 'Els capvespres a la romana', el dissabte 17 de juliol.

Amb el tret de sortida d'aquesta setmana d'activitats, molts guissonencs i guissonenques van sortir al carrer per gaudir.les del 12 al 17 de juliol, a la Plaça Major

El tret de sortida va tenir lloc del dilluns 12 de juliol  amb música, amb Aisha Fay & The Ray Band.

El dimarts 13 de juliol, tenia que representar-se l'obra teatral 'Medea', per part del grup Pierrots, format per joves alumnes de la Caserna de Cervera. Però, per motius aliens a l'organització, aquest acte es va haver d'anul·lar a última hora i es va substituir per l'actuació del conegut cantautor català Jofre Bargadí, membre del grup Glaucs.

El dimecres 14 de juliol es va projectar el curtmetratge 'El guardià del tresor', elaborat pels alumnes del taller que es va dur a terme al casal jove de Guissona. El dijous 15 de juliol va ser el torn del concert 'Conversando con Cecília', a càrrec de Lídia Pujol.

El divendres 15 de juliol, els presents van gaudir d'un espectacle de la companyia Aestus, que va traslladar al públic a l'antiga Roma amb danses exòtiques i la màgia del foc. A continuació, la jove companyia de l'escola de dansa Montse Esteve va cloure els capvespres amb l'espectacle 'JAZZenDANSA'.

La situació va empènyer a l'organització a anul·lar el Mercat Romà

A més a més, durant tota la setmana es va dur a terme el concurs d'aparadors romans, on els comerços que hi van participar ens convidaven a passejar per Guissona traslladant-nos a l'antiga Iesso. 

Guissona tanca 'Els capvespres a la romana'
comentaris