6 de febrer

Joan Pera s'incorpora al cicle de teatre i música 'Apassiona’t' de Cervera

Aquesta proposta substituirà 'Vida de peix... sense espines', de Mercè Comes i Rosa Andreu

'Master Xof', de Joan Pera
photo_camera 'Master Xof', de Joan Pera

L'espectacle 'MasterXof', protagonitzat pel mític actor català Joan Pera, s'incorpora a la programació del 24è cicle de teatre i música 'Apassiona't' de la capital de la Segarra substituint 'Vida de peix... sense espines', de Mercè Comes i Rosa Andreu.

El públic de Cervera podrà gaudir el dia 6 de febrer del nou show de Pera, qui es converteix en amo i cap de cuina de 'La Perdiueta Eixerida'. Damunt de l'escenari, Pera esbrinarà que la seva família vol tancar i vendre el restaurant amb l’excusa d’una jubilació que mai no ha volgut. Emprenyat i decebut es tancarà a la cuina i decidirà, sense ajuda de ningú, preparar un particular i divertit menú degustació per demostrar que encara està en forma.

'Apassiona’t de Cervera' es desenvolupa en la seva 24a edició fins el mes de maig 

El cicle 'Apassiona't' inclou sis funcions de teatre professional i, com a novetat, un espectacle musical.

Totes les representacions teatrals són de companyies professionals i a càrrec de reconegudes actrius i actors, entre els quals el cerverí Ferran Orobitg, que portarà al Cicle la seva creació 'Fragile' (20 de febrer), un espectacle basat en la seva experiència personal.

El 6 de març serà el torn per '53 diumenges', interpretat per Pere Arquillué, Cristina Plazas, Àgata Roca i Lluís Villanueva; el 3 d'abril, 'Ovelles', dirigida per Carmen Marfà i Yago Alonso; i el 15 de maig 'Ximpanzé', de Núria Florensa i Raül Tortosa i interpretat per Isidre Montserrat.

Comentaris