26.09.2022 |
Territoris.cat

L’Ajuntament de Guissona signa un conveni de col·laboració amb l’Ateneu

Isidre blanc ateneu de guissona
L'exterior de l'Ateneu de Guissona - Isidre Blanc
L’Ajuntament de Guissona signa un conveni de col·laboració amb l’Ateneu

L’Ajuntament de Guissona signa un conveni de col·laboració amb l’Ateneu amb l’objectiu de treballar conjuntament en la gestió  i la programació cultural que es portin a terme dins d’aquest espai a partir de la seva inauguració.

Arran d’aquest conveni es constitueixen dos òrgans de gestió amb l’objectiu de definir el funcionament de l’espai. Per una banda es crearà una comissió de gestió i seguiment amb representants de l’Ajuntament (l’alcalde i dos regidors) i representants de l’Ateneu (el president i dos membres de la junta), i per altra banda es crearà una comissió artística, de moment liderada per la regidora de cultura i en la que hi assistiran dos membres de l’Ateneu i la tècnica de cultura de l’Ajuntament. Aquesta comissió assumirà la programació cultural d’aquest espai.

Aquesta col·laboració entre ambdues entitats vol oferir una gestió de l’espai de màxima qualitat, amb una programació cultural "el màxim d’àmplia i interessant per la població"

En aquest conveni també es defineix la necessitat de que hi hagi un responsable de l’espai, així com un responsable de la sala de control i de la caixa escènica.

Signants conveni col·laboració ajuntament guissona ateneu - ajuntament de guissona

L’Ajuntament de Guissona signa un conveni de col·laboració amb l’Ateneu
comentaris