13.06.2021 |
Territoris.cat

L'Oficina Jove de la Segarra commemora el primer any d'activitats a la comarca

El treball audiovisual s'ha projectat en els centres educatius de la comarca, amb l'objectiu de divulgar entre els joves les tasques que realitza l'equipament.

Projecció del vídeo en els centyres educatius de la Segarra
Projecció del vídeo en els centres educatius de la Segarra
L'Oficina Jove de la Segarra commemora el primer any d'activitats a la comarca

L'Oficina Jove de la Segarra ha volgut commemorar el primer aniversari, fent partícips, als joves que n'han estat usuaris, un treball que ha consistit en l'enregistrament d'un audiovisual, en el que s'explica els objectius de l'equipament i els serveis que ofereix. En el treball han participat 15 nois i noies, i es va enregistrar en diversos municipis de la comarca, en els que s'hi van dur a terme activitats.

Segons el conseller responsable de l'àrea de joventut, Jordi Porta, l'objectiu del vídeo promocional es donar a conèixer la tasca que es realitza des del Consell Comarcal. Concretament explicar les activitats, les formacions i les prestacions que poden tenir els joves. És per aquest motiu que l’espot s’ha presentat ens els centres de secundària de la comarca per reforçar l’ objectiu que és fer la màxima difusió entre els joves dels serveis que s ofereixen des de l’Oficina Jove.

Amb aquesta iniciativa 1.300 joves de la comarca han pogut conèixer de primera mà el què es fa en aquest equipament i els serveis que es presten. Als joves se’ls va demanar omplir una enquesta per també saber quines motivacions formatives tenen, quines preferències amb l’oci demanen i quins projectes desplegats a la comarca són del seu interès. 

En un any l’Oficina ha rebut unes 400  consultes aproximadament de diferents joves. Ara com ara els temes més sol·licitats són el de formació i ocupació. Temes que actualment es resolen amb el Programa Garantia Juvenil al qual s’acull el Consell Comarcal des de l’Oficina Jove. Des de la seva posada en funcionament a la Segarra ja s’han inscrit uns 80 joves dels quals gairebé la meitat estan inscrits a la Fórmula Jove que és la formació de tècnic esportiu. 

L'Oficina Jove de la Segarra commemora el primer any d'activitats a la comarca
comentaris