La Segarra presentarà i debatrà amb els veïns el seu Pla de Prevenció de Residus

Ampolles de plàstic
photo_camera El consell comarcal vol presentar les accions i estratègies de prevenció de residus municipals proposades que s’executaran els propers anys

El Consell Comarcal de la Segarra organitza una taula de presentació i debat del futur Pla Comarcal de Prevenció de Residus Municipals per convidar-hi tot el veïnatge de la Segarra. La trobada tindrà lloc en dues jornades diferents: una el proper dijous 15 de novembre de 19.00 a 21.00 hores a Guissona, al a Sala de Plens de l’Ajuntament, i l’altra el dilluns 19 de novembre a la mateixa hora a Cervera, a la Sala de Plens del Consell Comarcal de la Segarra.

En aquesta jornada, el consell comarcal vol presentar les accions i estratègies de prevenció de residus municipals proposades que s’executaran els propers anys a les poblacions de la Segarra. L’ens, amb la voluntat de mantenir una relació activa i recíproca amb els ciutadans, afirma que és molt important la participació de la ciutadania i la col·laboració per tal d’avaluar la implantació de les mesures adoptades.

Comentaris