18.02.2020 |
Territoris.cat

L'obrador El Rosal del Grup Alba fa una càmera oculta a una empresa de Cervera

 

 

L'obrador El Rosal del Grup Alba fa una càmera oculta a una empresa de Cervera

L'empresa internacional Diana Pet Food, amb una de les seves seus situades a Cervera, va acceptar el repte del Rosal, l'obrador del Grup Alba, i protagonitzar la campanya d'aquest any de la rosa de galeta i xocolata que tradicionalment es ven per Sant Jordi.

càmera oculta el rosal

El repte que li van plantejar les responsables de l'obrador era el de realitzar un vídeo en format càmera oculta amb l'objectiu de captar la reacció espontània dels seus treballadors al rebre per sorpresa la rosa de galeta i xocolata.

Ho vam preparar tot perquè els treballadors arribessin un matí i es trobessin per sorpresa a sobre de la taula la nostra rosa. Vam col·locar algunes càmeres amagades i després teníem una persona preparada per a sortir de l'amagatall i gravar la reacció, expliquen els responsables del Rosal.

El vídeo recull les diferents reaccions i els respectius comentaris d'alguns treballadors sobre la rosa, així com del responsable de QHSE (Supervisor de Qualitat, Mediambient i Seguretat i Salut Laboral), Santi Vicente, que explica en el vídeo la importància que tenen per a l'empresa les petites accions de responsabilitat social empresarial i l'alt retorn que suposen.

Núria Cendoya, una de les responsables del Rosal:

Per a nosaltres era molt important que fos una situació real, amb una empresa real i amb persones que no fossin actors. Vam tenir la sort de comptar amb una empresa molt oberta i que es van prestar a jugar al nostre joc

Més de 13.000 roses grogues

L'obrador de galetes El Rosal espera aquesta any superar les 13.000 roses venudes l'any passat en diferents establiments i botigues, i incrementar també el número d'empreses que l'any passat ja van apostar per regalar-les per Sant Jordi. La campanya de la rosa suposa el 15% de la producció de l'obrador de tot l'any i permet ocupar a 14 persones, 9 d'elles amb discapacitat.

càmera oculta el rosal

L'obrador repeteix la iniciativa de l'any passat d'elaborar una rosa recoberta de xocolata blanca i de color groc. 

Comentarios