24.10.2021 |
Territoris.cat

L'òpera Carmen, de Bizet, aterra al pati de la Universitat de Cervera

Es tracta de la nova edició de la iniciativa Liceu a la fresca, organitzat pel Gran Teatre del Liceu
kilyan-sockalingum-nW1n9eNHOsc-unsplash
Es tracta d’una iniciativa del Gran Teatre del Liceu a la qual Cervera es va adherir el 2015.
L'òpera Carmen, de Bizet, aterra al pati de la Universitat de Cervera

El pati de la Universitat de Cervera acollirà una nova edició de la iniciativa Liceu a la fresca: la projecció de l’òpera Carmen de Bizet, dissabte 20 de juny amb les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries.

L’entrada és gratuïta, amb un aforament limitat a 200 persones. La projecció de l’òpera és a les 22 hores i les portes de la Universitat s’obriran mitja hora abans, a les 21.30 hores per permetre un accés esglaonat al recinte.

Es tracta d’una iniciativa del Gran Teatre del Liceu que té com a objectiu de difondre la música i l’òpera al major nombre de ciutadans ampliant així la cultura operístic​a. És un projecte amb un fort component divulgatiu, que vol 'desmitificar' conceptes associats al gènere amb accés a títols atractiu i accessibles, per fer gaudir a tothom amb i de la immensitat de l’òpera, assistint d’una manera única, propera i informal a una funció al Liceu.
Un total de 58 municipis catalans, entre els quals Cervera, s’han afegit a la iniciativa i en faran la projecció a l’aire lliure, respectant les mesures sanitàries. Cervera es va sumar al Liceu a la fresca des de la primera edició, l’any 2015, i cada any ha estat un èxit d’assistència de públic, que ha omplert la plaça Major. Enguany, la projecció es trasllada al pati de la Universitat per les mesures de control de
l’aforament.

L'òpera Carmen, de Bizet, aterra al pati de la Universitat de Cervera
comentaris