Massoteres acull la primera de fase del Buscatalents amb un públic de 140 persones

Clàudia Climent es va emportar el primer premi amb el monòleg El Toc

Els premiats C Climent i F Castanyer interior
photo_camera Els premiats, Clàudia Climent i Francesc Castanyer, amb els organitzadors

Clàudia Climent, amb el seu monòleg El Toc, es va emportar el primer premi en la primera part del concurs Buscatalents que va acollir Massoteres el passat cap de setmana. En total es van presentar tres participants, quedant en segon lloc, i obtenint el segon premi, Francesc Castanyer amb el monòleg Metges, mentre que Oscar Sánchez, va quedar en tercera posició amb el monòleg Mi família

El jurat va estar integrat per l’alcalde de Cervera, Ramon RoyesMarta Huguet, com a presidenta; Alba Batlle, com a secretària, i Jordi Vives, com a vocal. En acabar les actuacions, es va procedir al lliurament dels premis a càrrec del conseller comarcal de Turisme al Consell, Vicenç Roig, i Ramon Royes.

La segona fase del concurs, amb obres de teatre, tindrà lloc el dia 4 de juny

Els organitzadors van valorar el desenvolupament de l'acte, que va estar amenitzat per Eduard Carmona, de tot un èxit "amb més de 140 persones es van acostar fins a Massoteres per a passar una bona estona compartint teatre".

Per la seva part, l’alcalde de Massoteres, Miquel Àngel Marina, va dir que "Massoteres acull aquest concurs amb molta il·lusió i espera poder gaudir de la mateixa participació en la segona fase amb les obres de teatre", la qual tindrà lloc el dia 4 de juny.

Comentaris